Live verslag Vaduz - Újpest

• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, FC Vaduz 1, Újpesti TE 3.
  • 90' +5
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ferhat Saglam (FC Vaduz) van heel dichtbij gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Milan Gajic met een voorzet uit een corner.
  • 90' +4
    Corner voor FC Vaduz. De bal gaat via Filip Pajovic over de achterlijn.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Ferhat Saglam (FC Vaduz) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Dario Ulrich.
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior (Újpesti TE) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Giorgi Beridze.
  • 90' +2
    Corner voor Újpesti TE. De bal gaat via Ferhat Saglam over de achterlijn.
  • 90' +2
    Doelpoging van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior (Újpesti TE)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Aron Csongvai.
  • 90' +2
    Doelpoging van Gabriel Lüchinger (FC Vaduz)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tunahan Cicek.
  • 90' +2
    Doelpoging van Giorgi Beridze (Újpesti TE)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Milan Gajic (FC Vaduz) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant en van grote afstand gaat net iets te hoog uit een directe vrije trap.
  • 89'
       Wissel bij Újpesti TE. Stefan Jevtoski komt in het veld voor Vincent Onovo.
  • 89'
       Wissel bij Újpesti TE. Péter Szakály komt in het veld voor Nikola Mitrovic.
  • 88'
    Dario Ulrich (FC Vaduz) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 88'
    Overtreding van Abdoulaye Diaby (Újpesti TE).
  • 87'
    Overtreding van Joël Schmied (FC Vaduz).
  • 87'
    Aron Csongvai (Újpesti TE) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 87'
       Wissel bij Újpesti TE. Mátyás Katona komt in het veld voor Nemanja Antonov.
  • 86'
       Wissel bij Újpesti TE. Aron Csongvai komt in het veld voor Zoltán Stieber.
  • 86'
    Corner voor FC Vaduz. De bal gaat via Krisztián Simon over de achterlijn.
  • 86'
    Doelpoging van Tunahan Cicek (FC Vaduz)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.

DOELPUNT ÚJPEST!

• 46'
      Doelpunt! FC Vaduz 1, Újpesti TE 2. Schot met rechts van Giorgi Beridze (Újpesti TE) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior.
  • 45'
    Corner voor Újpesti TE. De bal gaat via Joël Schmied over de achterlijn.
  • 45'
      Tweede helft begint FC Vaduz 1, Újpesti TE 1.

• 27'
    Doelpunt! FC Vaduz 1, Újpesti TE 1. Tallo Gadji-Celi Carmel Junior (Újpesti TE) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 26'
      Linus Obexer (FC Vaduz) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 26'
    Strafschop veroorzaakt door Linus Obexer (FC Vaduz) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 26'
    Strafschop Újpesti TE. Branko Pauljevic lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kristijan Dobras (FC Vaduz) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Manuel Sutter.
  • 24'
    Matteo Di Giusto (FC Vaduz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 24'
    Overtreding van Nikola Mitrovic (Újpesti TE).
  • 20'
    Doelpoging van Giorgi Beridze (Újpesti TE)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior.
  • 20'
    Doelpoging van Tunahan Cicek (FC Vaduz)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Milan Gajic.
  • 19'
    Corner voor FC Vaduz. De bal gaat via Nikola Mitrovic over de achterlijn.
  • 18'
    Doelpoging van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior (Újpesti TE)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vincent Onovo.
  • 17'
    Doelpoging van Lirim Kastrati (Újpesti TE)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nemanja Antonov.
  • 15'
    Yannick Schmid (FC Vaduz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 15'
    Overtreding van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior (Újpesti TE).
  • 13'
    Overtreding van Denis Simani (FC Vaduz).
  • 13'
    Tallo Gadji-Celi Carmel Junior (Újpesti TE) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 12'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Denis Simani (FC Vaduz) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Milan Gajic met een voorzet uit een corner.
  • 12'
    Corner voor FC Vaduz. De bal gaat via Abdoulaye Diaby over de achterlijn.
  • 10'
    Corner voor Újpesti TE. De bal gaat via Denis Simani over de achterlijn.
  • 8'
    Schot met rechts van Matteo Di Giusto (FC Vaduz) gered door de keeper! De poging van meer dan 30 meter werd gestopt in de linkerbenedenhoek.

DOELPUNT VADUZ!

• 6'
      Doelpunt! FC Vaduz 1, Újpesti TE 0. Schot met rechts van Kristijan Dobras (FC Vaduz) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Milan Gajic uit een corner.
  • 6'
    Corner voor FC Vaduz. De bal gaat via Georgios Koutroubis over de achterlijn.
  • 5'
    Doelpoging van Joël Schmied (FC Vaduz)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Denis Simani met een kopbal.
  • 4'
    Corner voor FC Vaduz. De bal gaat via Lirim Kastrati over de achterlijn.
  • 4'
    Doelpoging van Linus Obexer (FC Vaduz)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tunahan Cicek.
  • 3'
  • 3'
    Giorgi Beridze (Újpesti TE) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 2'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tunahan Cicek (FC Vaduz) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Kristijan Dobras.
  •
    Doelpoging van Vincent Onovo (Újpesti TE)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tallo Gadji-Celi Carmel Junior.