Live verslag Gent - Partizan

DOELPUNT GENT!

DOELPUNT PARTIZAN!

• 65'
      Doelpunt! KAA Gent 0, Partizan Belgrado 1. Schot met rechts van Slobodan Urosevic (Partizan Belgrado) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Queensy Menig.
  • 63'
    Doelpoging van Queensy Menig (Partizan Belgrado)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ricardo Gomes.
  • 58'
    Doelpoging van Roman Bezus (KAA Gent)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sven Kums.
  • 56'
    Sinisa Sanicanin (Partizan Belgrado) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Overtreding van Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent).
  • 55'
    Schot met rechts van Alessio Castro-Montes (KAA Gent) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Laurent Depoitre.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Milos Jojic (Partizan Belgrado) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Milos Jojic (Partizan Belgrado) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 53'
    Ricardo Gomes (Partizan Belgrado) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 53'
    Overtreding van Michael Ngadeu-Ngadjui (KAA Gent).
  • 51'
    Bibars Natcho (Partizan Belgrado) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 51'
    Overtreding van Alessio Castro-Montes (KAA Gent).
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Roman Bezus (KAA Gent) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Sven Kums.