Eerste helft afgelopen, PAOK Saloniki 0, Marseille 1.
  • 43'
    Doelpoging van Chuba Akpom (PAOK Saloniki)! Schot met links vanaf de rechterkant van het doelgebied wordt geblokt.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Douglas Augusto (PAOK Saloniki) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Vieirinha met een voorzet uit een corner.
  • 43'
    Corner voor PAOK Saloniki. De bal gaat via Pol Lirola over de achterlijn.
  • 40'
    Schot met rechts van Eleutherios Lyratzis (PAOK Saloniki) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Douglas Augusto.
  • 39'
    Corner voor Marseille. De bal gaat via Eleutherios Lyratzis over de achterlijn.
  • 38'
    Amine Harit (Marseille) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 38'
    Overtreding van Diego Biseswar (PAOK Saloniki).
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Andrija Zivkovic (PAOK Saloniki) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vieirinha (PAOK Saloniki) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 36'
    Overtreding van Valentin Rongier (Marseille).
  • 36'
    Diego Biseswar (PAOK Saloniki) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.