Live verslag Slavia - Feyenoord

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Slavia Praag 1, Feyenoord 3.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Orkun Kökçü (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • RODE KAART!

• 90' +3
      Taras Kacharaba (Slavia Praag) krijgt een rode kaart.
  • 90' +2
    Overtreding van Taras Kacharaba (Slavia Praag).
  • 90' +2
    Orkun Kökçü (Feyenoord) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +1
    Overtreding van Cyriel Dessers (Feyenoord).
  • 90' +1
    Taras Kacharaba (Slavia Praag) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 88'
       Wissel bij Slavia Praag. Stanislav Tecl komt in het veld voor Ibrahim Benjanim Traore.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ibrahim Benjanim Traore (Slavia Praag) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Srdan Plavsic met een voorzet.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Peter Oladeji Olayinka (Slavia Praag) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Murphy Oscar Dorley met een voorzet.
  • 86'
    Overtreding van Bryan Linssen (Feyenoord).
  • 86'
    Petr Sevcik (Slavia Praag) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Taras Kacharaba (Slavia Praag) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. met een doelpoging van Srdan Plavsic (Slavia Praag) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Peter Oladeji Olayinka met een voorzet.
  • 84'
    Overtreding van Orkun Kökçü (Feyenoord).
  • 84'
    Ibrahim Benjanim Traore (Slavia Praag) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Taras Kacharaba (Slavia Praag) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 83'
    Corner voor Slavia Praag. De bal gaat via Patrik Wålemark over de achterlijn.
  • 82'
       Wissel bij Feyenoord. Marcus Pedersen komt in het veld voor Lutsharel Geertruida.
  • 82'
       Wissel bij Feyenoord. Bryan Linssen komt in het veld voor Luis Sinisterra , die niet verder kan door een blessure.
  • 81'
       Wissel bij Slavia Praag. Daniel Samek komt in het veld voor Ondrej Lingr.
  • 80'
    Schot met rechts van Cyriel Dessers (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Luis Sinisterra met een steekpass.
  • 79'
      Ibrahim Benjanim Traore (Slavia Praag) krijgt een gele kaart.
  • 78'
    Hands van Ibrahim Benjanim Traore (Slavia Praag).

DOELPUNT FEYENOORD!

DOELPUNT SLAVIA!

• 13'
      Doelpunt! Slavia Praag 1, Feyenoord 1. Schot met rechts van Ibrahim Benjanim Traore (Slavia Praag) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.
  • 12'
    Doelpoging van Ondrej Lingr (Slavia Praag)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Murphy Oscar Dorley.
  • 11'
    Buitenspel Feyenoord. Ofir Marciano met de pass, maar Cyriel Dessers staat buitenspel.
  • 9'
    Schot met rechts van Murphy Oscar Dorley (Slavia Praag) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 9'
    Doelpoging van Yira Sor (Slavia Praag)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ondrej Lingr met een voorzet.
  • 7'
    Doelpoging van Ondrej Lingr (Slavia Praag)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alexander Bah.