Wedstrijd voorbij, PSV 4, Omonia Nicosia 0.

• 90' +3
      Tweede helft voorbij, PSV 4, Omonia Nicosia 0.

DOELPUNT PSV!

• 90' +2
      Doelpunt! PSV 4, Omonia Nicosia 0. Schot met links van Joël Piroe (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Adrian Fein.

• 62'
    Doelpunt! PSV 2, Omonia Nicosia 0. Denzel Dumfries (PSV) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 61'
    Strafschop PSV. Denzel Dumfries lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 61'
    Strafschop veroorzaakt door Jan Lecjaks (Omonia Nicosia) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Joël Piroe (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 60'
       Wissel bij Omonia Nicosia. Michal Duris komt in de plaats van Mamadou Kaly Sene.
  • 59'
       Wissel bij Omonia Nicosia. Jordi Gómez komt in de plaats van Ioannis Kousoulos.
  • 59'
       Wissel bij Omonia Nicosia. Jan Lecjaks komt in de plaats van Kiko.
  • 58'
    Corner voor PSV. Veroorzaakt door Ioannis Kousoulos.
  • 57'
    Buitenspel Omonia Nicosia. Marinos Tzionis met de pass, maar Mamadou Kaly Sene staat buitenspel.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Timo Baumgartl (PSV) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Mohamed Ihattaren met een voorzet uit een corner.
  • 56'
    Corner voor PSV. Veroorzaakt door Vítor Gomes.
  • 54'
    Overtreding van Mamadou Kaly Sene (Omonia Nicosia).
  • 54'
    Olivier Boscagli (PSV) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Corner voor PSV. Veroorzaakt door Michael Luftner.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Michael Luftner (Omonia Nicosia) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Thiago Santos met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 50'
    Kiko (Omonia Nicosia) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 50'
    Overtreding van Timo Baumgartl (PSV).
  • 49'
    Overtreding van Mohamed Ihattaren (PSV).
  • 49'
    Ioannis Kousoulos (Omonia Nicosia) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    Doelpoging van Cody Gakpo (PSV)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt.
  • 46'
    Doelpoging van Adrian Fein (PSV)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt.
  • 46'
    Schot met links van Mohamed Ihattaren (PSV) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Joël Piroe.
  • 46'
    Schot met rechts van Mamadou Kaly Sene (Omonia Nicosia) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Marinos Tzionis.