•
    Wedstrijd afgelopen, Häcken 0, Qarabag 1.

DOELPUNT QARABAğ!

• 69'
      Doelpunt! Häcken 0, Qarabag 1. Schot met rechts van Juninho (Qarabag) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Yassine Benzia met een steekpass.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Edward Chilufya (Häcken) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Amor Layouni met een voorzet.
  • 67'
       Wissel bij Qarabag. Maksim Medvedev komt in het veld voor Badavi Hüseynov.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Marko Jankovic (Qarabag) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Abdellah Zoubir.
  • 65'
    Buitenspel Qarabag. Abdellah Zoubir met de pass, maar Elvin Cafarquliyev staat buitenspel.
  • 63'
    Overtreding van Simon Gustafson (Häcken).
  • 63'
    Marko Jankovic (Qarabag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 61'
    Corner voor Häcken. De bal gaat via Leandro Andrade over de achterlijn.
  • 59'
    Corner voor Häcken. De bal gaat via Kevin Medina over de achterlijn.
  • 59'
    Doelpoging van Simon Gustafson (Häcken)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mikkel Rygaard.
  • 57'
    Doelpoging van Leandro Andrade (Qarabag)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 57'
    Corner voor Qarabag. De bal gaat via Peter Abrahamsson over de achterlijn.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Júlio Romão (Qarabag) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 55'
       Wissel bij Häcken. Romeo Amané komt in het veld voor Momodou Sonko.
  • 54'
    Overtreding van Johan Hammar (Häcken).
  • 54'
    Yassine Benzia (Qarabag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Doelpoging van Mikkel Rygaard (Häcken)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Simon Gustafson met een kopbal.
  • 53'
  • 49'
    Schot met rechts van Leandro Andrade (Qarabag) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Abdellah Zoubir.
  • 49'
    Corner voor Qarabag. De bal gaat via Momodou Sonko over de achterlijn.
  • 47'
    Corner voor Qarabag. De bal gaat via Johan Hammar over de achterlijn.
  • 47'
    Doelpoging van Elvin Cafarquliyev (Qarabag)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.