Wedstrijd afgelopen, Brighton and Hove Albion 1, AS Roma 0.

Tweede helft afgelopen, Brighton and Hove Albion 1, AS Roma 0.
    Edoardo Bove (AS Roma) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +3
  • 90' +3
    Overtreding van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion).
  • 90' +3
    Doelpoging van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jan Paul van Hecke.
  • 90' +3
    Doelpoging van Evan Ferguson (Brighton and Hove Albion)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet uit een corner.
  • 90' +1
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Mile Svilar over de achterlijn.
  • 90' +1
    Schot met rechts van Ansu Fati (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Jan Paul van Hecke.
  • 90'
       Wissel bij AS Roma. João Costa komt in het veld voor Sardar Azmoun.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sardar Azmoun (AS Roma) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Lorenzo Pellegrini.
  • 86'
  • 86'
    Wedstrijd onderbroken (Brighton and Hove Albion).
  • 85'
    Buitenspel AS Roma. Edoardo Bove met de pass, maar Houssem Aouar staat buitenspel.
  • 85'
      Zeki Çelik (AS Roma) krijgt een gele kaart.
  • 84'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Carlos Baleba komt in het veld voor Billy Gilmour.
  • 82'
       Wissel bij AS Roma. Houssem Aouar komt in het veld voor Tommaso Baldanzi.
  • 80'
    Schot met rechts van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Igor Julio.
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ansu Fati (Brighton and Hove Albion) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Simon Adingra.
  • 79'
    Doelpoging van Pascal Groß (Brighton and Hove Albion)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Danny Welbeck.
  • 78'
    Gianluca Mancini (AS Roma) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 78'
    Overtreding van Facundo Buonanotte (Brighton and Hove Albion).
  • 78'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tommaso Baldanzi (AS Roma) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Zeki Çelik.
  • 77'
    Tommaso Baldanzi (AS Roma) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 77'
    Overtreding van Billy Gilmour (Brighton and Hove Albion).
  • 76'
    Overtreding van Lorenzo Pellegrini (AS Roma).
  • 75'
    Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 75'
    Doelpoging van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 75'
    Schot met links van Igor Julio (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Billy Gilmour.
  • 72'
       Wissel bij AS Roma. Diego Llorente komt in het veld voor Nicola Zalewski.
  • 69'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jan Paul van Hecke (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Danny Welbeck met een voorzet.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jan Paul van Hecke (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet uit een corner.
  • 68'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Nicola Zalewski over de achterlijn.
  • 65'
  • 64'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Edoardo Bove (AS Roma).
  • 63'
  • 63'
  • 62'
    Buitenspel AS Roma. Edoardo Bove met de pass, maar Zeki Çelik staat buitenspel.
  • 61'
    Kopbal van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet.
  • 60'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Igor Julio komt in het veld voor Pervis Estupiñán.
  • 60'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Evan Ferguson komt in het veld voor Tariq Lamptey.
  • 59'
  • 59'
    Overtreding van Pervis Estupiñán (Brighton and Hove Albion).
  • 59'
    Overtreding van Edoardo Bove (AS Roma).
  • 59'
    Ansu Fati (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 58'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met links van Leonardo Spinazzola (AS Roma) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Evan Ndicka.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Pervis Estupiñán met een voorzet.
  • 55'
    Doelpoging van Tommaso Baldanzi (AS Roma)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sardar Azmoun.
  • 52'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Facundo Buonanotte komt in het veld voor Adam Lallana.
  • 52'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Ansu Fati komt in het veld voor Julio Enciso.
  • 51'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Pervis Estupiñán over de achterlijn.
  • 50'
    Doelpoging van Zeki Çelik (AS Roma)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nicola Zalewski.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Julio Enciso (Brighton and Hove Albion) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Tariq Lamptey.
  • 48'
    Doelpoging van Lorenzo Pellegrini (AS Roma)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.