DOELPUNT INTER!

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Internazionale 1, Atalanta Bergamo 2.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Robin Gosens (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Ruslan Malinovskyi.
  • 42'
      Hakan Calhanoglu (Internazionale) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 42'
    Overtreding van Hakan Calhanoglu (Internazionale).
  • 42'
    Remo Freuler (Atalanta Bergamo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Rafael Tolói (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ruslan Malinovskyi met een voorzet uit een corner.
  • 40'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Matteo Darmian over de achterlijn.

DOELPUNT ATALANTA!

• 37'
      Doelpunt! Internazionale 1, Atalanta Bergamo 2. Schot met links van Rafael Tolói (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel.
  • 37'
    Schot met links van Ruslan Malinovskyi (Atalanta Bergamo) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Matteo Pessina.
  • 35'
    Schot met links van Stefan de Vrij (Internazionale) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Nicolò Barella met een voorzet.