Live verslag Inter - Atalanta

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Internazionale 3, Atalanta Bergamo 2.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luis Muriel (Atalanta Bergamo) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant en van grote afstand gaat links naast het doel. Op aangeven van Teun Koopmeiners uit een corner.
  • 90' +3
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Stefan de Vrij over de achterlijn.
  • 90' +2
    Marten de Roon (Atalanta Bergamo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
    Overtreding van Edin Dzeko (Internazionale).
  • 90' +1
    Kristjan Asllani (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Overtreding van Luis Muriel (Atalanta Bergamo).
  • 90'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Luis Muriel (Atalanta Bergamo) van buiten het strafschopgebied vanuit een dood spelmoment.

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT INTER!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Internazionale 2, Atalanta Bergamo 1.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Federico Dimarco (Internazionale) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 45'
    Overtreding van Giorgio Scalvini (Atalanta Bergamo).
  • 45'
    Denzel Dumfries (Internazionale) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 43'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Hakan Çalhanoglu over de achterlijn.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Giorgio Scalvini (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Joakim Maehle met een voorzet.
  • 37'
    Overtreding van Rafael Tolói (Atalanta Bergamo).
  • 37'
    Lautaro Martínez (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
  • 36'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Danilo D'Ambrosio (Internazionale).

DOELPUNT ATALANTA!

• 2'
      Doelpunt! Internazionale 2, Atalanta Bergamo 0. Schot met rechts van Nicolò Barella (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek.
  • 2'
    Schot met links van Federico Dimarco (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Lautaro Martínez.