• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Empoli 0, AC Milan 3.

DOELPUNT MILAN!

• 30'
    Doelpunt! Empoli 0, AC Milan 2. Olivier Giroud (AC Milan) benut de penalty met een Schot met links in de linkerbovenhoek.
  • 28'
    Beslissing VAR: penalty AC Milan.
  • 27'
    Strafschop veroorzaakt door Youssef Maleh (Empoli) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 27'
       Wissel bij Empoli. Filippo Ranocchia komt in het veld voor Tyronne Ebuehi , die niet verder kan door een blessure.
  • 26'
    Corner voor AC Milan. De bal gaat via Sebastiano Luperto over de achterlijn.
  • 24'
  • 23'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tyronne Ebuehi (Empoli).
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nicolò Cambiaghi (Empoli) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek.
  • 21'
    Schot met rechts van Théo Hernández (AC Milan) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Alessandro Florenzi.
  • 20'
    Tijjani Reijnders (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Overtreding van Emmanuel Gyasi (Empoli).
  • 12'
    Corner voor Empoli. De bal gaat via Théo Hernández over de achterlijn.
  • 12'
    Doelpoging van Nicolò Cambiaghi (Empoli)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Youssef Maleh met een voorzet.
  • 12'
    Doelpoging van Tommaso Baldanzi (Empoli)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.