Live verslag Lazio - Atalanta

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Lazio 3, Atalanta Bergamo 2.
  • 90' +3
    Doelpoging van Luis Muriel (Atalanta Bergamo)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +2
    Overtreding van Adam Marusic (Lazio).
  • 90' +2
    Luis Muriel (Atalanta Bergamo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +1
    Buitenspel Atalanta Bergamo. Mitchel Bakker met de pass, maar Luis Muriel staat buitenspel.
  • 89'
    Schot met rechts van Luis Muriel (Atalanta Bergamo) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Ademola Lookman.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Giorgio Scalvini (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Teun Koopmeiners met een voorzet uit een corner.
  • 86'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Elseid Hysaj over de achterlijn.
  • 85'
  • 85'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Marten de Roon (Atalanta Bergamo).
  • 84'
    Overtreding van Matías Vecino (Lazio).
  • 84'
    Marten de Roon (Atalanta Bergamo) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 83'
      Matías Vecino (Lazio) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.

DOELPUNT LAZIO!

DOELPUNT ATALANTA!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Lazio 2, Atalanta Bergamo 1.
  • 44'
    Corner voor Lazio. De bal gaat via Juan Musso over de achterlijn.
  • 44'
  • 43'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Davide Zappacosta (Atalanta Bergamo).
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gianluca Scamacca (Atalanta Bergamo) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Mario Pasalic.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Davide Zappacosta (Atalanta Bergamo) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Charles De Ketelaere.
  • 39'
    Overtreding van Alessio Romagnoli (Lazio).
  • 39'
    Charles De Ketelaere (Atalanta Bergamo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 37'
    Doelpoging van Nicolò Rovella (Lazio)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 37'
    Doelpoging van Mattia Zaccagni (Lazio)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Elseid Hysaj.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Charles De Ketelaere (Atalanta Bergamo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Davide Zappacosta met een voorzet uit een corner.
  • 35'
    Corner voor Atalanta Bergamo. De bal gaat via Nicolò Rovella over de achterlijn.
  • 35'
    Doelpoging van Davide Zappacosta (Atalanta Bergamo)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Charles De Ketelaere.

• 10'
      Doelpunt! Lazio 2, Atalanta Bergamo 0. Schot met rechts van Valentín Castellanos (Lazio) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Felipe Anderson met een voorzet.
  • 10'
  • 9'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Éderson (Atalanta Bergamo).