Wedstrijd afgelopen, FC Emmen 3, RKC Waalwijk 1.

Tweede helft afgelopen, FC Emmen 3, RKC Waalwijk 1.

DOELPUNT RKC!

DOELPUNT EMMEN!

• 30'
      Doelpunt! FC Emmen 3, RKC Waalwijk 0. Schot met rechts van Sergio Peña (FC Emmen) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel vanuit een dood spelmoment.
  • PENALTY GEMIST!

• 30'
    Penalty wordt gered! Sergio Peña (FC Emmen) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.
  • 29'
      Vurnon Anita (RKC Waalwijk) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 29'
    Strafschop veroorzaakt door Vurnon Anita (RKC Waalwijk) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 29'
    Strafschop FC Emmen. Michael de Leeuw lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nick Bakker (FC Emmen) van meer dan 30 meter gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 28'
    Sergio Peña (FC Emmen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Overtreding van Lennerd Daneels (RKC Waalwijk).
  • 25'
    Kopbal van Richard van der Venne (RKC Waalwijk) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Paul Quasten met een voorzet.
  • 24'
    Kerim Frei (FC Emmen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 24'
    Overtreding van Richard van der Venne (RKC Waalwijk).
  • 23'
    Overtreding van Said Bakari (RKC Waalwijk).
  • 23'
    Luka Adzic (FC Emmen) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vurnon Anita (RKC Waalwijk) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links uit een corner.
  • 22'
       Wissel bij FC Emmen. Hilal Ben Moussa komt in het veld voor Lucas Bernadou , die niet verder kan door een blessure.
  • 20'
    Corner voor RKC Waalwijk. De bal gaat via Glenn Bijl over de achterlijn.
  • 19'

• 16'
      Doelpunt! FC Emmen 2, RKC Waalwijk 0. Schot met rechts van Luka Adzic (FC Emmen) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Sergio Peña met een steekpass.