Live verslag AZ - Heerenveen

DOELPUNT AZ!

• 43'
      Doelpunt! AZ 1, sc Heerenveen 1. Schot met rechts van Jesper Karlsson (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Fredrik Midtsjø met een voorzet.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Syb van Ottele (sc Heerenveen) van meer dan 30 meter gaat te hoog en te ver naar rechts uit een directe vrije trap.
  • 41'
    Overtreding van Zakaria Aboukhlal (AZ).
  • 41'
    Sven van Beek (sc Heerenveen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Vangelis Pavlidis (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Jesper Karlsson met een voorzet uit een corner.
  • 38'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Syb van Ottele over de achterlijn.
  • 38'
    Hands van Zakaria Aboukhlal (AZ).
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jordy Clasie (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 36'
    Schot met rechts van Jesper Karlsson (AZ) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
  • 35'
    Dani de Wit (AZ) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 35'
    Overtreding van Thom Haye (sc Heerenveen).
  • 31'
    Overtreding van Owen Wijndal (AZ).
  • 31'
    Amin Sarr (sc Heerenveen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Kopbal van Vangelis Pavlidis (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Yukinari Sugawara met een voorzet.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Zakaria Aboukhlal (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Fredrik Midtsjø met een steekpass.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fredrik Midtsjø (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 16'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jordy Clasie (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts uit een corner.
  • 16'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Hamdi Akujobi over de achterlijn.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sven van Beek (sc Heerenveen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Thom Haye met een voorzet uit een corner.
  • 13'
    Corner voor sc Heerenveen. De bal gaat via Peter Vindahl over de achterlijn.
  • 13'
    Schot met rechts van Sydney van Hooijdonk (sc Heerenveen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 12'
      Jordy Clasie (AZ) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 12'
    Overtreding van Jordy Clasie (AZ).
  • 12'
    Thom Haye (sc Heerenveen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 11'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dani de Wit (AZ) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Vangelis Pavlidis met een kopbal.
  • 11'
    Schot met rechts van Dani de Wit (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Vangelis Pavlidis.