Live verslag Go Ahead - Fortuna

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Go Ahead Eagles 4, Fortuna Sittard 3.
  • 90' +4
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met links van Arianit Ferati (Fortuna Sittard) van buiten het strafschopgebied vanuit een dood spelmoment.
  • 90' +3
      Giannis-Foivos Botos (Go Ahead Eagles) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +3
    Overtreding van Giannis-Foivos Botos (Go Ahead Eagles).
  • 90' +3
    Tesfaldet Tekie (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +3
    Doelpoging van Tijanni Noslin (Fortuna Sittard)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +3
    Doelpoging van Zian Flemming (Fortuna Sittard)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +2
    Overtreding van Gerrit Nauber (Go Ahead Eagles).
  • 90' +2
    Bassala Sambou (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90' +2
    Overtreding van Mats Deijl (Go Ahead Eagles).
  • 90' +2
    Tijanni Noslin (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Corner voor Go Ahead Eagles. De bal gaat via Martin Angha over de achterlijn.
  • 90'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Ben Rienstra (Fortuna Sittard) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Arianit Ferati met een voorzet uit een corner.
  • 89'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Mats Deijl over de achterlijn.

DOELPUNT GO AHEAD!

DOELPUNT FORTUNA!

• 54'
      Doelpunt! Go Ahead Eagles 1, Fortuna Sittard 3. Schot met rechts van Tesfaldet Tekie (Fortuna Sittard) van buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek uit een corner.
  • 54'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Gerrit Nauber over de achterlijn.
  • 54'
    Doelpoging van Zian Flemming (Fortuna Sittard)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.

• 17'
      Doelpunt! Go Ahead Eagles 0, Fortuna Sittard 2. Schot met rechts van Ben Rienstra (Fortuna Sittard) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Zian Flemming.
  • 14'
    Schot met links van Deroy Duarte (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marc Cardona (Go Ahead Eagles) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Iñigo Córdoba met een voorzet.