•
    Wedstrijd afgelopen, PEC Zwolle 1, FC Utrecht 1.

DOELPUNT PEC!

• 72'
      Doelpunt! PEC Zwolle 1, FC Utrecht 1. Schot met links van Daishawn Redan (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Pelle Clement.
  • 70'
    Overtreding van Yuta Nakayama (PEC Zwolle).
  • 70'
    Simon Gustafson (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 67'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Yuta Nakayama over de achterlijn.
  • 67'
    Doelpoging van Moussa Sylla (FC Utrecht)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Simon Gustafson.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gervane Kastaneer (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Mees de Wit met een voorzet.
  • 65'
       Wissel bij PEC Zwolle. Slobodan Tedic komt in het veld voor Chardi Landu.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Simon Gustafson (FC Utrecht) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mike van der Hoorn (FC Utrecht) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Adam Maher met een voorzet uit een corner.
  • 63'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Djavan Anderson over de achterlijn.
  • 63'
    Doelpoging van Anastasios Douvikas (FC Utrecht)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Simon Gustafson.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Daishawn Redan (PEC Zwolle) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Chardi Landu vanuit een dood spelmoment.
  • 60'
    Doelpoging van Chardi Landu (PEC Zwolle)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 60'
    Overtreding van Willem Janssen (FC Utrecht).
  • 60'
    Gervane Kastaneer (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 59'
    Buitenspel FC Utrecht. Adam Maher met de pass, maar Anastasios Douvikas staat buitenspel.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hidde ter Avest (FC Utrecht) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Moussa Sylla.
  • 57'
    Overtreding van Thomas van den Belt (PEC Zwolle).
  • 57'
    Quinten Timber (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 55'
    Schot met rechts van Quinten Timber (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 54'
    Kopbal van Daishawn Redan (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Pelle Clement met een voorzet.
  • 53'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Kenneth Paal over de achterlijn.
  • 53'
    Doelpoging van Simon Gustafson (FC Utrecht)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Adam Maher.
  • 52'
    Kopbal van Thomas van den Belt (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kenneth Paal met een voorzet.
  • 51'
    Corner voor PEC Zwolle. De bal gaat via Eric Oelschlägel over de achterlijn.
  • 51'
    Kopbal van Thomas van den Belt (PEC Zwolle) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 51'
    Doelpoging van Yuta Nakayama (PEC Zwolle)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Daishawn Redan (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.