•
    Wedstrijd afgelopen, AZ 2, Go Ahead Eagles 0.

DOELPUNT AZ!

• 69'
      Doelpunt! AZ 1, Go Ahead Eagles 0. Schot met links van Vangelis Pavlidis (AZ) van heel dichtbij hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Aslak Witry.
  • 67'
    Buitenspel AZ. Mees de Wit met de pass, maar Myron van Brederode staat buitenspel.
  • 66'
    Doelpoging van Myron van Brederode (AZ)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sam Beukema.
  • 65'
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Bobby Adekanye komt in het veld voor Oliver Valaker Edvardsen.
  • 65'
    Doelpoging van Håkon Evjen (AZ)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 65'
    Doelpoging van Mees de Wit (AZ)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 63'
    Kopbal van Vangelis Pavlidis (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Håkon Evjen met een voorzet.
  • 63'
    Myron van Brederode (AZ) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 63'
    Overtreding van Evert Linthorst (Go Ahead Eagles).
  • 62'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Håkon Evjen (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Dani de Wit.
  • 61'
       Wissel bij AZ. Aslak Witry komt in het veld voor Pantelis Hatzidiakos.
  • 61'
       Wissel bij AZ. Mees de Wit komt in het veld voor Milos Kerkez.
  • 59'
    Schot met rechts van Vangelis Pavlidis (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Håkon Evjen.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Vangelis Pavlidis (AZ) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Håkon Evjen met een voorzet.
  • 54'
    Overtreding van Milos Kerkez (AZ).
  • 54'
    Willum Willumsson (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Schot met links van Håkon Evjen (AZ) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dani de Wit.
  • 50'
    Schot met links van Vangelis Pavlidis (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.