Live verslag AZ - Vitesse

DOELPUNT VITESSE!

DOELPUNT AZ!

• 76'
      Doelpunt! AZ 1, Vitesse 0. Schot met rechts van Vangelis Pavlidis (AZ) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Jens Odgaard met een steekpass.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Million Manhoef (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 75'
    Doelpoging van Matús Bero (Vitesse)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bartosz Bialek.
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bartosz Bialek (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Matús Bero.
  • 73'
    Doelpoging van Jordy Clasie (AZ)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jens Odgaard.
  • 73'
    Kopbal van Jens Odgaard (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 72'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Håkon Evjen (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 70'
    Buitenspel AZ. Pantelis Hatzidiakos met de pass, maar Vangelis Pavlidis staat buitenspel.
  • 70'
       Wissel bij Vitesse. Enzo Cornelisse komt in het veld voor Mitchell Dijks.
  • 69'
    Overtreding van Million Manhoef (Vitesse).
  • 69'
    Jesper Karlsson (AZ) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 69'
    Kacper Kozlowski (Vitesse) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 69'
    Overtreding van Vangelis Pavlidis (AZ).
  • 68'
  • 68'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Vangelis Pavlidis (AZ).
  • 68'
  • 66'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Kjell Scherpen over de achterlijn.
  • 66'
    Kopbal van Vangelis Pavlidis (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jesper Karlsson met een voorzet.
  • 66'
    Doelpoging van Tijjani Reijnders (AZ)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Håkon Evjen.
  • 63'
    Schot met links van Million Manhoef (Vitesse) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Gabriel Vidovic met een steekpass.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Tijjani Reijnders (AZ) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Jens Odgaard.
  • 60'
       Wissel bij AZ. Håkon Evjen komt in het veld voor Djordje Mihailovic.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bartosz Bialek (Vitesse) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Matús Bero met een voorzet.
  • 59'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Sondre Tronstad over de achterlijn.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ryan Flamingo (Vitesse) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Kacper Kozlowski met een voorzet uit een corner.
  • 56'
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Sam Beukema over de achterlijn.
  • 56'
    Doelpoging van Carlens Arcus (Vitesse)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Million Manhoef.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bartosz Bialek (Vitesse) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Matús Bero na een snelle counter.
  • 49'
    Overtreding van Tijjani Reijnders (AZ).
  • 49'
    Melle Meulensteen (Vitesse) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Schot met links van Bartosz Bialek (Vitesse) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ryan Flamingo.
  • 47'
    Corner voor Vitesse. De bal gaat via Yukinari Sugawara over de achterlijn.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jesper Karlsson (AZ) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Vangelis Pavlidis.