Live verslag Cambuur - Utrecht

DOELPUNT UTRECHT!

• 64'
      GOAL! Het wordt nog erger voor Cambuur. Douvikas schiet de strafschop kiezelhard binnen: 0-3!

• 63'
    Doelpunt! SC Cambuur 0, FC Utrecht 3. Anastasios Douvikas (FC Utrecht) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbovenhoek.
  • 62'
    Strafschop veroorzaakt door Robbin Ruiter (SC Cambuur) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 62'
    Strafschop FC Utrecht. Sander van de Streek lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 62'
    Strafschop voor Utrecht! Ruiter glijdt Van de Streek onderuit en Kamphuis legt de bal op de stip.
  • 60'
       Wissel bij SC Cambuur. Marco Tol komt in het veld voor Floris Smand.
  • 60'
       Wissel bij SC Cambuur. Bjørn Johnsen komt in het veld voor Roberts Uldrikis.
  • 60'
       Wissel bij SC Cambuur. Michael Breij komt in het veld voor Mimoun Mahi.
  • 60'
       Wissel bij SC Cambuur. Ben Rienstra komt in het veld voor Mees Hoedemakers.
  • 55'
    Buitenspel FC Utrecht. Jens Toornstra met de pass, maar Sean Klaiber staat buitenspel.
  • 53'
    Utrecht blijft jagen op de derde treffer. Douvikas komt net tekort om een scherpe voorzet binnen te glijden.
  • 51'
    Van de Streek heeft bijna zijn tweede doelpunt van de avond te pakken. Zijn schuiver is een prooi voor Ruiter, die met moeite redt.
  • 46'
    De tweede helft is van start gegaan in het Cambuur Stadion. De thuisploeg moet aan de bak om de 0-2 achterstand weg te poetsen.