Eerste helft afgelopen, FC Emmen 0, AZ 3.
    Overtreding van Jeroen Veldmate (FC Emmen).
  • 44'
    Jens Odgaard (AZ) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Milos Kerkez (AZ) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Myron van Brederode.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mark Diemers (FC Emmen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Lucas Bernadou.

DOELPUNT AZ!

• 33'
      Doelpunt! FC Emmen 0, AZ 3. Schot met rechts van Tijjani Reijnders (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Håkon Evjen.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jens Odgaard (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Milos Kerkez met een voorzet.
  • 30'
    Ole Romeny (FC Emmen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 30'
    Overtreding van Dani de Wit (AZ).
  • 29'
  • 26'
    Wedstrijd onderbroken (FC Emmen).

• 26'
      Doelpunt! FC Emmen 0, AZ 2. Schot met links van Dani de Wit (AZ) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel.
  • 26'
    Schot met links van Jens Odgaard (AZ) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tijjani Reijnders.
  • 25'
    Schot met rechts van Ole Romeny (FC Emmen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Keziah Veendorp.