Afgelopen. FC Twente wint eenvoudig met 4-0 van SC Cambuur

• 45'
      Eerste helft afgelopen, FC Twente 3, SC Cambuur 0.
  • 44'
    Michael Breij (SC Cambuur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Overtreding van Michel Vlap (FC Twente).
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sem Steijn (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Ricky van Wolfswinkel.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gijs Smal (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Virgil Misidjan.
  • 42'
    De grootste overwinning was 8-0 tegen De Graafschap op 14 September 1975 én FC Utrecht op 23 April 1977. Komt er een evenaring of verbetering van dit aloude record?
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Václav Cerny (FC Twente) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Joshua Brenet.
  • 40'
    Buitenspel FC Twente. Michel Vlap met de pass, maar Virgil Misidjan staat buitenspel.
  • 40'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Marco Tol over de achterlijn.
  • 39'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Floris Smand over de achterlijn.

• 35'
      Doelpunt! FC Twente 3, SC Cambuur 0. Schot met rechts van Sem Steijn (FC Twente) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Gijs Smal met een voorzet.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Václav Cerny (FC Twente) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 35'
    Schot met rechts van Virgil Misidjan (FC Twente) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Václav Cerny.
  • 34'
    Doelpoging van Robin Pröpper (FC Twente)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Michel Vlap.
  • 33'
    Schot met rechts van Michel Vlap (FC Twente) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Joshua Brenet.
  • 33'
    Kopbal van Robin Pröpper (FC Twente) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Václav Cerny met een voorzet.
  • 32'
    Corner voor FC Twente. De bal gaat via Navarone Foor over de achterlijn.
  • 31'
    SC Cambuur lijkt zo op een monsternederlaag af te stevenen. Wat is er met de bezoekers aan de hand?