Koki Saito (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Nog een kans voor Volendam! Een voorzet van Murkin wordt door Twigt gekopt, maar de middenvelder ziet zijn poging over vliegen.
    De extra speeltijd van de eerste helft bedraagt minimaal vier minuten.
  • 44'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Younes Namli met de pass, maar Vito van Crooij staat buitenspel.
  • 44'
    Een schotje van Meijer is een gemakkelijke prooi voor Volendam-doelman Stanković.
  • 43'
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken (FC Volendam).
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam).
  • 40'
    In Volendam zijn tijdens de staakperiode netten opgehangen om te voorkomen dat er meer voorwerpen op het veld kunnen komen.
  • 39'
    Overtreding van Arno Verschueren (Sparta Rotterdam).
  • 39'
    Gaetano Oristanio (FC Volendam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 38'
    De bal rolt weer in het Kras Stadion. Hopelijk hebben de fans hun lesje geleerd en blijft het verder rustig.
  • 37'
  • 37'
    De wedstrijd wordt tijdelijk gestaakt. Er is na de treffer een beker bier op het veld gegooid. De spelers gaan even naar binnen.

• 37'
      GOAL! Volendam krijgt loon na werken. Xavier Mbuyamba knikt uit een hoekschop binnen: 1-1!
  • 35'
    Volendam is na de entree van Henk Veerman wel wat beter in de wedstrijd gekomen. Sparta zakt nu even in en laat de thuisploeg het spel maken.
  • 29'
       Wissel bij FC Volendam. Henk Veerman komt in het veld voor Walid Ould-Chikh.
  • 28'
    Meijers vertrekt na een pass van Van Crooij en lijkt op weg naar het doel. Hij gaat naar de grond na trekken van Ould-Chikh. Daar wordt niet voor gefloten.
  • 28'
    Opnieuw is Sparta gevaarlijk via Saito, de handige buitenspeler. Hij ontsnapt echter net niet aan buitenspel. De vlag gaat omhoog.
  • 26'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Vito van Crooij met de pass, maar Koki Saito staat buitenspel.
  • 26'
    De eerste echte doelpoging van Volendam komt op naam van Antonucci. Hij krult de bal recht in de handen van Olij.
  • 22'
    Het eerste kwart van deze wedstrijd is zonder veel spektakel voorbij gegaan. Sparta zal daar niet om malen, de bezoekers staan op een 0-1 voorsprong.
  • 21'
  • 20'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Shurandy Sambo (Sparta Rotterdam).
  • 17'
    Bijna een grote kans voor Van Crooij, die de bal net niet lekker in de voeten krijgt na een scrimmage. Daarom kan Volendam uitverdedigen.
  • 15'
    De thuisploeg meldt zich eindelijk eens op de helft van Sparta. Een slim passje is echter een prooi voor doelman Olij.
  • 13'
    Overtreding van Derry Murkin (FC Volendam).
  • 13'
    Shurandy Sambo (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 10'
    Volendam heeft voorlopig weinig in te brengen in het eigen Kras Stadion. Sparta is de baas en heeft het meeste balbezit.
  • 6'
    Wedstrijd onderbroken, die niet verder kan door een blessure Damon Mirani (FC Volendam).