Live verslag Excelsior - Sparta

DOELPUNT

DOELPUNT

• 59'
      GOAL! Sparta wordt sterker en komt direct op voorsprong! De Guzman zet met een fraaie treffer de 0-1 op het scorebord
  • 57'
    Gevaarlijke vrije trap van Sparta, maar Velthuis kan net niet tegen de bal aanlopen.
  • 56'
    Augustin Anello (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 56'
    Overtreding van Siebe Horemans (Excelsior).
  • 55'
    Aardige kopbal van Lauritsen naar een goede voorzet van Bakari. Eindelijk eens een kans(je) voor de bezoekers.
  • 53'
    Driouech pakt Vriends vast en hij moet oppassen. Masnchot gaf de aanvaller van Excelsior in de eerste helft namelijk al een gele kaart.
  • 52'
    Bart Vriends (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Overtreding van Couhaib Driouech (Excelsior).
  • 50'
    Sparta krijgt wat ruimte in de tegenstoot,maar Brym raakt de bal te makkelijk kwijt.
  • 46'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Augustin Anello met de pass, maar Djevencio van der Kust staat buitenspel.
  • 45'
    Djevencio van der Kust (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.