Feyenoord, Sparta en Excelsior staan stil bij tragische gebeurtenissen in Rotterdam

29 september 2023, 13:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord, Sparta en Excelsior staan dit weekend stil bij de tragische gebeurtenissen in Rotterdam. Daar kwamen donderdag twee volwassenen en een kind om het leven bij schietincidenten. Ook bij de Rotterdamse clubs uit de Eredivisie is dat hard aangekomen, zo blijkt vrijdagmiddag.

Feyenoord speelt zaterdagmiddag om 16.30 uur in de eigen Kuip tegen Go Ahead Eagles. De regerend landskampioen zal die wedstrijd met rouwbanden spelen en zal er voorafgaand aan het duel een minuut stilte zijn. Dat gaat ook gebeuren bij de derby tussen Excelsior en Sparta, die elkaar zondagmiddag om 14.30 uur treffen. In Kralingen zullen de spelers ook rouwbanden dragen.

Artikel gaat verder onder video

Sparta laat via de clubkanalen weten dat een van de slachtoffers een verleden heeft bij op Het Kasteel. Zij maakte in 2004 een meewerkstage haar eerste stappen maakte in haar carrière. Alle clubs spreken hun medeleven uit aan familieleden, vrienden en kennissen van de slachtoffers. Ook wordt de waardering uitgesproken voor de politie en hulpverleners, die zich hebben ingezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat die voetbalclubs het lekker bij voetbal houden….

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen