Live verslag Twente - Utrecht

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, FC Twente 0, FC Utrecht 1.
  • 45' +4
    Net naast voor Eiting. Smal geeft een goede pass op de middenvelder, die goed zijn directe tegenstander uitspeelt, maar daarna de bal net naast schiet.
  • 45' +2
    Van Wolfswinkel kan schieten, maar daar staan ook nog een hoop spelers van FC Utrecht voor. De bal wordt geblokt.
  • 44'
    De tweede grote kans voor Van Wolfswinkel. Vlap geeft voor en de spits haalt uit, maar schiet tegen een speler van FC Utrecht aan. Daar was FC Twente dichtbij.
  • 43'
    Beide ploegen hebben nog maar weinig kansen kunnen creëeren deze wedstrijd, ondanks staat FC Utrecht wel 0-1 voor.
  • 41'
    Mike van der Hoorn (FC Utrecht) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Overtreding van Ricky van Wolfswinkel (FC Twente).
  • 36'
    Overtreding van Jeppe Okkels (FC Utrecht).
  • 36'
    Robin Pröpper (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Overtreding van Mike van der Hoorn (FC Utrecht).
  • 33'
    Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.