Live verslag Volendam - Almere

• 93'
    Bedankt voor het volgen van het liveverslag van deze wedstrijd. Fijne zondag!
  • 93'
    Volendam verliest in een onthutsend zwakke wedstrijd van Almere en staat daarmee onderaan in de Eredivisie samen met Vitesse dat zometeen in actie komt tegen FC Utrecht.
  • 93'
    Einde wedstrijd! Almere wint met 0-1!
  •
    Wedstrijd afgelopen, FC Volendam 0, Almere City FC 1.

• 45'
      Eerste helft afgelopen, FC Volendam 0, Almere City FC 1.
  • 40'
    De scheidsrechter bestraft een overtreding van Buur. Volendam scoort uit deze aanval maar het feest gaat dus niet door.
  • 39'
    Théo Barbet (Almere City FC) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Overtreding van Oskar Buur (FC Volendam).
  • 34'
    Overtreding van Stije Resink (Almere City FC).
  • 34'
    Calvin Twigt (FC Volendam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 34'
    Overtreding van Rajiv van La Parra (Almere City FC).
  • 34'
  • 33'
    Daar is dan eindelijk een kans voor Volendam. Cox legt de bal terug op Ould-Chikh en hij vindt de vuisten van Bakker op zijn weg.
  • 31'
    Almere laat Volendam het spel maken deze wedstrijd. Volendam weet zich geen raad met de bal en Almere wacht af totdat er iets fout gaat en loert daarmee op de counter.
  • 30'
    Thomas Robinet (Almere City FC) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 30'
    Overtreding van Calvin Twigt (FC Volendam).
  • 27'
    Enorme kans opnieuw voor Hansen. Koopmeiners met een fraaie pass richting Hansen die vanaf een paar meter van het doel naast schiet. Deze had moeten zitten.
  • 26'
    Robinet kopt naast uit de hoekschop. Hij stond daar toch opnieuw helemaal vrij.
  • 25'
  • 25'
    Schot van Cathline wordt aangeraak en gaat naast.
  • 24'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure George Cox (FC Volendam).
  • 23'
    Daar gaat Hansen 1 op 1 met de keeper maar hij wilt het te mooi doen. Hij kiest voor een stifje maar Backhaus blijft staan en kan de bal pakken.
  • 22'
    Hoekschop voor Volendam.
  • 20'
    Daar is weer een kans voor Almere. Uit de kluts komt de bal voor de voeten van Robinet, maar zijn inzet gaat via een tegenstander naast.
  • 16'
  • 16'
    Milan de Haan (FC Volendam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 12'
    Cathline geeft de bal voor en Robinet komt voor zijn tegenstander en kon eenvoudig de bal binnenschieten.