Live verslag Willem II - VVV

• 121'
    Het is klaar in Tilburg. VVV wint in de allerlaatste seconde van Willem II en gaat naar de halve finales van Play-offs.

DOELPUNT

• 121'
      Het is toch raak voor VVV! Invaller Özcan Yasar kopt raak in de verre hoek na een piekfijne voorzet van Venema.
  • 120'
    De extra speeltijd voor de tweede helft van de verlenging bedraagt 1 minuut.
  • 116'
       Johansson gaat naar de kant bij VVV en Kristinson is zijn vervanger.
  • 116'
       Ook bij Willem II is er een wissel. Van Berkel gaat naar de kant voor Joeri Schroijen.
  • 115'
    Veel gebeurt er niet met nog vijf minuten te gaan tot de strafschoppen, of zou het toch nog spannend kunnen worden?
  • 107'
    Bokila is gevaarlijk voor Willem II: de aanvaller probeer het met een schot, maar keeper Van der Gouw kan redden.
  • 105'
    Beide ploegen zijn weer begonnen aan de tweede helft van de verlenging.
  • 105'
       Een wissel bij VVV: Joep Kluskens vervangt Daan Huisman.
  • 105'
    Beide ploegen gaan even pauzeren en zo weer verder met de tweede helft van de verlenging.
  • 103'
    Er gebeurt nog niet veel in de verlenging, voorlopig lijkt het erop dat we penalties gaan krijgen.
  • 96'
    Invaller Yasar van VVV schiet van ver, maar de keeper kan de bal pakken.
  • 96'
    De spelers van VVV ogen aanmerkelijk fitter, maar zal het ze ook aan de overwinning helpen?
  • 90'
       Amine Lachkar vervangt Leeroy Owusu.
  • 90'
    Beide ploegen zijn begonnen aan de verlenging.
  • 95'
    Het wordt verlengen! VVV-Willem II werd 3-2. Willem II - VVV staat 2-1.
  • 90' +5
    Venema bijna met de winnende in de allerlaatste seconde! Zijn schot gaat rakelings naast.
  • 90' +3
    Owusu van Willem II moet uitkijken, weer begaat hij een overtreding met een geel op zak. De scheidsrechter houdt het bij een waarschuwing.
  • 90'
    De blessuretijd bedraagt vijf minuten.
  • 86'
       Wesley Spieringhs vervangt Lucas Woudenberg bij Willem II, die er geblesseerd af gaat.
  • 84'
       Een wissel aan de kant van VVV: Sven Braken gaat naar de kant en Özcan Yasar vervangt hem.
  • 83'
    Een goede kans voor Kabangu na een voorzet van Owusu.
  • 81'
    Willem II speelt rond in de hoop een moment voorin te creëren. Het lag lang op rozen, maar vreest nu voor een verlenging.
  • 77'
    Met deze stand gaan beide ploegen verlengen.
  • 76'
      Uit frustratie gaat Owusu in de weg staan en gaat op de bon.
  • 75'
       Twee wissels bij Willem II. Pol Llonch en Valentino Vermuelen vervangen Freek Heerkens en Ringo Meerveld.

DOELPUNT

• 74'
      Uit het niets is het raak voor VVV! Nick Venema krijgt de bal voor zijn voeten en schiet knap raak uit de draai. 2-1!
  • 70'
       Soulyman Allouch vervangt Robert Klaasen bij VVV Venlo.
  • 68'
    Van der Gouw gaat bijna de fout in bij VVV, maar komt goed weg. Hij wil Bokila uitkappen, maar kan redden op zijn schot daarna.
  • 67'
      Kees de Boer (VVV) gaat op de bon na een opstootje.
  • 66'
       Jizz Hornkamp gaat er vanaf en wordt vervangen door Jeremy Bokila.
  • 65'
    Venema haalt hard uit, maar zijn schot gaat naast.
  • 63'
    Wat een chaos voor de goal! Keeper Smits van Willem II komt uit, maar mist de bal. Johansson heeft de bal voor het inschieten bij VVV maar treuzelt te lang.
  • 59'
    Hoe spannend de eerste helft was qua kansen, is de tweede helft nogal tam.
  • 56'
    Kabangu scoort, maar beroert de bal eerst met zijn hand. Het doelpunt gaat niet door.
  • 55'
    De eerste echte kans voor Willem II van de tweede helft is een feit. Leeroy Owusu haalt uit, maar er wordt gered.
  • 53'
       De derde wissel bij VVV. Carl Johansson vervangt Tristan Dekker.
  • 47'
       Bij VVV is Dirks vervangen voor Brian Koglin.
  • 46'
    Willem II en VVV zijn weer begonnen aan de tweede helft.
  • 50'
    Beide ploegen gaan rusten met een 2-0 stand.
  • 45' +2
    Mocht het 2-0 voor Willem II worden, dan ontmoet de ploeg dinsdag Almere City in de halve finales van de Play-offs.
  • 44'
    Nu Hornkamp weer met een kans voor Willem II. Via de kluts kan hij de bal uithalen uit de lucht.
  • 41'
    Opnieuw een goede aanval van Willem II, maar het beslissende schot komt maar niet. Van Berkel haal uit, maar schiet ruim over.
  • 37'
    Mooie aanval van Willem II. Na een strakke voorzet richting de tweede paal wordt de bal goed teruggelegd. Vervolgens kan er net niet binnen worden geknikt.
  • 33'
    De goal van Venema is afgekeurd. Hij stond in buitenspelpositie.
  • 33'
    En aan de andere kan is het raak! Maar zeer waarschijnlijk is het buitenspel voor Nick Venema van VVV. Hij schiet de bal fraai raak, maar uiteindelijk was het voor niets.
  • 31'
    Hoe krijg je hem over! Na een goede voorzet zit Oosting eraan- en kan Kabangu de bal simpelweg intikken voor leeg doel. Maar hij schiet de bal op een of andere manier over.
  • 30'
    Een goed schot van Thijs Oosting. Zijn poging gaat een meter naast.
  • 29'
    Weer bijna een kans voor VVV. Braken komt net niet tot een schot. Tot nu toe heeft Willem II duidelijk het beste van het spel en dat uit zich ook in de score.
  • 28'
    VVV bijna met een kans. Kees de Boer krijgt de bal in het strafschopgebied aangespeeld, maar krijgt hem net niet lekker mee.

DOELPUNT

• 22'
      Het is opnieuw raak voor Willem II! Jesse Bosch schiet van afstand, maar via Dirks gaat hij langs de keeper. Willem II staat op 2-0 en zit op rozen.
  • 20'
    Wat een trap van Jizz Hornkamp. Zijn vrije trap gaat hard langs de muur, maar recht op keeper Van der Gouw af. Die tikt de bal over.
  • 19'
    Hornkamp gaat onderuit op de rand van het strafschopgebied. Van Rooijen maakt de overtreding. Een vrije trap op een mooie positie dus voor Willem II
  • 15'
       Smans moet er vanwege een hoofdblessure af, hij wordt vervangen door Daan Huisman.
  • 14'
    Smans ligt op de grond bij VVV. Na de botsing van een paar minuten geleden is hij toch groggy en kan hij niet verder. Er lijkt een vroege wissel aan te komen.
  • 12'
    Een opstootje levert een kaart op voor Tristan Dekker bij VVV
  • 10'
      Erik Schouten krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd vanwege zijn te hoog geheven been.
  • 9'
    Oei, een pijnlijk moment voor Smans bij VVV. Hij kopt de bal en Schouten komt met een hoog been in en zorgt voor een botsing.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 55'
      Het is raak voor Willem II, Kabangu scoort maar beroert de bal eerst met zijn hand. Dus het doelpunt gaat niet door.