Tweede helft afgelopen, Valencia 2, Villarreal 1.

DOELPUNT VALENCIA!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Valencia 0, Villarreal 1.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Uros Racic (Valencia) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 45' +2
    Doelpoging van Uros Racic (Valencia)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Maxi Gómez.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van José Gayà (Valencia) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 45' +1
    Corner voor Valencia. De bal gaat via Juan Foyth over de achterlijn.
  • 45'
    Overtreding van Pervis Estupiñán (Villarreal).
  • 45'
    Maxi Gómez (Valencia) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Corner voor Villarreal. De bal gaat via Gabriel Paulista over de achterlijn.
  • 44'
    Schot met rechts van Paco Alcácer (Villarreal) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Samuel Chukwueze.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gabriel Paulista (Valencia) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 42'
    Doelpoging van Carlos Soler (Valencia)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.