•
    Wedstrijd afgelopen, Athletic de Bilbao 2, Atlético Madrid 0.

DOELPUNT ATHLETIC CLUB!

• 55'
    Doelpunt! Athletic de Bilbao 2, Atlético Madrid 0. Iñaki Williams (Athletic de Bilbao) benut de penalty met een Schot met rechts hoog in het midden van het doel.
  • 53'
    Strafschop veroorzaakt door Héctor Herrera (Atlético Madrid) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 53'
    Strafschop Athletic de Bilbao. Iker Muniain lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mikel Vesga (Athletic de Bilbao) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Yeray Álvarez uit een corner.
  • 53'
    Doelpoging van Íñigo Martínez (Athletic de Bilbao)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Iker Muniain met een voorzet.
  • 52'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Yannick Carrasco over de achterlijn.
  • 50'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met links van Antoine Griezmann (Atlético Madrid) van buiten het strafschopgebied uit een directe vrije trap.
  • 49'
    Overtreding van Íñigo Martínez (Athletic de Bilbao).
  • 49'
    Ángel Correa (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Overtreding van Raúl García (Athletic de Bilbao).
  • 48'
    Renan Lodi (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 47'
  • 47'
    Mario Hermoso (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.