Wedstrijd afgelopen, Villarreal 2, Athletic de Bilbao 3.

DOELPUNT VILLARREAL!

DOELPUNT ATHLETIC CLUB!

• 29'
      Doelpunt! Villarreal 0, Athletic de Bilbao 3. Schot met rechts van Iñaki Williams (Athletic de Bilbao) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Oihan Sancet.
  • 29'
    Schot met rechts van Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mikel Vesga met een steekpass.
  • 28'
    Overtreding van Ilias Akhomach (Villarreal).
  • 28'
    Íñigo Lekue (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Adrià Alti (Villarreal) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Alexander Sørloth.
  • 25'
    Corner voor Villarreal. De bal gaat via Iñaki Williams over de achterlijn.
  • 24'
  • 23'
    Buitenspel Athletic de Bilbao. Dani Vivian met de pass, maar Iñaki Williams staat buitenspel.

• 21'
      Doelpunt! Villarreal 0, Athletic de Bilbao 2. Schot met rechts van Nico Williams (Athletic de Bilbao) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Oihan Sancet.
  • 20'
    Hands van Álex Baena (Villarreal).
  • 18'
    Doelpoging van Oihan Sancet (Athletic de Bilbao)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Aitor Paredes.
  • 18'
      Matteo Gabbia (Villarreal) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 18'
    Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 18'
    Overtreding van Matteo Gabbia (Villarreal).
  • 17'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Alexander Sørloth (Villarreal) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Gerard Moreno met een steekpass.
  • 16'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nico Williams (Athletic de Bilbao) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mikel Vesga (Athletic de Bilbao) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Oihan Sancet.
  • 14'
  • 14'
    Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 13'
    Overtreding van Íñigo Ruíz de Galarreta (Athletic de Bilbao).
  • 13'
    Adrià Alti (Villarreal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 12'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Adrià Alti over de achterlijn.
  • 8'
    Overtreding van Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao).
  • 8'
    Matteo Gabbia (Villarreal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 7'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Étienne Capoue (Villarreal) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Dani Parejo.