Van der Wiel: "Weet Foppe wel dat ik weer fit ben?"

15 juli 2008, 11:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajacied Gregory van der Wiel is teleurgesteld in Foppe de Haan. De jonge verdediger is topfit, maar behoort niet tot de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de Olympische Spelen. En dat terwijl Van der Wiel vorig jaar, voordat hij een zware knieblessure kreeg, een vaste waarde was in de Nederlandse jeugdploeg.

Van der Wiel raakte vorig jaar november geblesseerd aan zijn knie en bleef vervolgens het hele seizoen sukkelen met zijn gewricht. Aan het eind van vorig seizoen hervatte hij de groepstraining, met als doel om de Spelen te halen. Maar Foppe de Haan zag de verdediger blijkbaar over het hoofd, want Van der Wiel behoort niet tot de voorlopige selectie voor het voetbaltoernooi in Peking.

"Misschien heeft Foppe de Haan niet opgemerkt dat ik weer fit ben", zegt de zichtbaar teleurgestelde verdediger tegen FCUpdate.nl. "Hij heeft ook helemaal niet gebeld, in die maanden dat ik geblesseerd was. Dat is best raar, omdat ik in de periode voordat ik geblesseerd raakte een vaste waarde was. Maar goed, het is niet anders."

Een uitgebreid interview met Van der Wiel staat later deze week op FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen