Zaakwaarnemer Elia: "Bij Twente blijven serieuze optie"

14 november 2008, 09:38

Eljero Elia is momenteel één van de meest begeerde aanvallers van de Eredivisie. De snelle buitenspeler van FC Twente staat in de belangstelling van diverse nationale en interionationale topteams. "Het zijn ondertussen geen geruchten meer. We voeren met niemand gesprekken, maar er is serieuze belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland", zegt zaakwaarnemer Klaus Vink in TC Tubantia.

Elia heeft nog een contract tot medio 2010 in Enschede. En hoewel in Nederland vooral Ajax nadrukkelijk hengelt naar de diensten van de aanvaller, sluit Vink niet uit dat Elia 'gewoon' bij Twente blijft. "Twente is zeker een serieuze optie. Eljero voelt zich heel erg thuis bij de club. Maar Twente weet ook dat er een moment komt dat hij niet meer te houden is. Het gaat er nu alleen om, wanneer dat moment goed is.

"Elke voetballer heeft zijn droom en wil zo hoog mogelijk spelen en daar komt bij dat in Engeland fantastische salarissen worden betaald. Alleen zijn wij een bureau dat verder kijkt. Want wat heb je aan veel geld als je op de bank terechtkomt? Het enige dat voor ons telt is het belang van de speler en wat op dit moment het beste voor zijn loopbaan is", aldus Vink, die werkt voor Fair Deal Sportsmanagement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen