Emnes: "Mijn tijd bij Middlesbrough komt nog wel"

26 november 2008, 10:48   Bijgewerkt: 26 november 2008, 10:55

Marvin Emnes is sinds zijn vertrek naar Middlesbrough, afgelopen zomer, volledig uit beeld verdwenen. Bij de Engelse club komt hij slechts zelden aan spelen toe en zijn naam wordt vaak genoemd in discussies over spelers die op te jonge leeftijd naar het buitenland vertrekken. Emnes (20) trekt zich daar echter niets van aan.

"Het eerste jaar staat in het teken van de aanpassing. De Premier League is één van de sterkte competities ter wereld en vergt veel van een speler. Ik probeer dit seizoen zoveel mogelijk minuten mee te pakken en dan hoop ik volgend jaar een belangrijkere rol te gaan spelen", zegt Emnes op de KNVB-site OnsOranje.nl.

Emnes heeft bij Middlesbrough concurrentie van onder meer Mido, Afonso Alves, Jérémie Aliadière en Tuncay Sanli. "Zij zijn verder in hun ontwikkeling", weet de oud-Spartaan. "Ik moet nog groeien en steek veel van hun op tijdens trainingen. Bij Sparta kende ik ook een periode dat ik bij de reserves voetbalde. Zaak is dan om het geduld te bewaren. Simpelweg niet in paniek raken. Mijn tijd komt nog wel."

Tot dusver kwam Emnes dit seizoen pas tijdens drie competitieduels in actie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen