Emanuelson wil nooit meer linksback staan

7 juli 2009, 11:29

Urby Emanuelson wil niet langer in aanmerking komen voor de positie links achterin. De Ajacied maakt in Sportweek duidelijk dat hij hoopt dat Ajax snel een 'echte' linksback haalt, zodat hij niet als noodoplossing op de plek kan worden gezet.

Emanuelson gaat binnenkort met trainer Martin Jol rond de tafel zitten, om te zeggen dat hij niet als linksback opgesteld wil worden. "Daar moet over gesproken worden. Want ik wil geen linksback meer staan, nooit meer", zegt hij in het weekblad.

"Het is alleen jammer dat niemand daar op dit moment kan spelen", vervolgt de 23-jarige linkspoot. "Dan wordt er al snel weer een beroep op mij gedaan. In het belang van het team zeg je dan geen nee, maar het echte teambelang zou gediend zijn met een andere linksback. Maar die is er niet. Iedereen in de spelersgroep snakt naar een echte linksback. Ze zijn nog op zoek, maar de competitie begint al eind deze maand. Ik hoop dat er zo snel mogelijk iemand wordt vastgelegd."

Deze wens van Emanuelson gaat mogelijk snel in vervulling, want Ajax is volgens AD Sportwereld bijna rond met de Kameroener Thimothée Atouba. De 27-jarige Afrikaan mag transfervrij vertrekken bij zijn huidige club Hamburger SV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen