'Lens, Anita, Schaars en Engelaar vallen af'

15 mei 2010, 08:12

Nu David Mendes da Silva, Wout Brama en Otman Bakkal afgevallen zijn, strijden nog 27 spelers om 23 plaatsen in de Oranje-selectie voor het WK in Zuid-Afrika. Vier voetballers moeten dus nog afvallen en volgens wedkantoor Unibet zullen dat Jeremain Lens, Vurnon Anita, Stijn Schaars en Orlando Engelaar zijn.

Het online wedkantoor geeft dit viertal minder kans om de uiteindelijke selectie te halen, dan bijvoorbeeld André Ooijer, Edson Braafheid en de licht geblesseerde Eljero Elia. Wie geld inzet op een WK-selectie van Lens, ontvangt vijf keer zijn eigen inzet als de snelle vleugelaanvaller van AZ daadwerkelijk naar Zuid-Afrika gaat.

Bij Unibet kan vanzelfsprekend ook gewed worden op de kansen van Oranje op het WK. Wie één euro inzet op een wereldtitel voor Nederland, krijgt elf euro als de ploeg van coach Bert van Marwijk op 11 juli met de beker in de handen staat. Alleen Spanje, Brazilië, Engeland en Argentinië staan beter genoteerd bij het wedkantoor.

De noteringen laten ook zien dat er veel wordt verwacht van de aanval van Oranje. Het Nederlands elftal staat 7,50:1 genoteerd als zijnde de ploeg die het meeste scoort. Alleen Spanje (4,00:1) en Brazilië (5,50:1) weten nog vaker het net te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen