Jol staat voor belangrijke keuzes tegen Twente

Ger
24 september 2010, 14:00

Ajax-trainer Martin Jol moet in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Twente twee belangrijke beslissingen nemen. Hij kiest op de linkerflank tussen Urby Emanuelson of Miralem Sulejmani. De coach koppelt op het middenveld Demy de Zeeuw of Rasmus Lindgren aan Eyong Enoh.

Jol gaf zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Feyenoord de voorkeur aan Lindgren en Sulejmani. Hij was na afloop van de klassieker tevreden over het tweetal. De oefenmeester wilde vrijdag niet zeggen of hij het duo ook tegen FC Twente een kans gunt. Wel vertelde hij dat Lindgren veel stabiliteit aan het middenveld van Ajax geeft. "Lindgren en Enoh lijken een beetje op het koppel Van Bommel en De Jong bij het Nederlands elftal. De Zeeuw is aanvallend weer iets sterker."

Ajax moet het nog zonder Teemu Tainio en Mido stellen. Beide aanwinsten zijn niet fit genoeg om tegen de landskampioen te voetballen. Tainio heeft nog last van een hamstringblessure. Mido is nog niet wedstrijdfit en moet ook nog enkele kilo's afvallen. "Ik verwacht hem over een paar weken bij de groep", aldus Jol over de spits uit Egypte. Voor Nicolas Lodeiro, Kenneth Vermeer en Thimothée Atouba komt de wedstrijd tegen FC Twente ook nog te vroeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen