Poulsen wil nu nog niet praten over transfer

Koen Freriks
6 november 2011, 13:30

Simon Poulsen lift mee op het succes van AZ. De Deense linksback staat door zijn goede prestaties dit seizoen op het verlanglijstje van een aantal Engelse subtoppers. Een overstap naar het buitenland is aanlokkelijk, geeft Poulsen toe, maar de Deen heeft geen zin het daar nu al over te hebben.

Het contract van Poulsen loopt in de zomer van 2012 af. AZ verwacht de international daarom halverwege dit seizoen te verkopen, zodat er nog een transfersom kan worden geïnd. "Ik heb een aflopend contract maar ben daar nu echt niet mee bezig. AZ wel, dat snap ik. Ik wil nu eerst goed voetballen en dan kijken we in de winterstop hoe het ervoor staat", zegt hij op de website van zijn club.

“Of ik AZ zou verruilen voor een subtopper in het buitenland? Ik ken mijn kwaliteiten en weet dat ik niet goed genoeg ben voor Barcelona. Dus een subtopper zou goed zijn voor mij. Maar ik wil nu geen namen horen van clubs die eventueel belangstelling voor me hebben. Daar ga ik niet beter van spelen, terwijl ik juist een topseizoen met AZ wil meemaken.”

Onder meer Aston Villa zou zich al gemeld hebben voor Poulsen. Earnest Stewart, technisch manager bij AZ, gaf zondag tegen Eredivisie Live aan te verwachten dat Poulsen niet zal bijtekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen