Plageman: "Culina niet naar PSV"

19 september 2005, 12:22

De berichten dat PSV een bod zou hebben gedaan op Jason Culina, zijn volledig uit de lucht gegrepen. In diverse media werd gesuggereerd dat PSV de Australiër zo snel mogelijk naar Eindhoven zou willen halen, maar in Enschede wordt met verbazing gereageerd op dit nieuws. "Er klopt helemaal niks van", zegt directeur voetbalzaken Johan Plageman tegen FCUpdate.nl.

Volgens verschillende media had PSV al een eerste bod uitgebracht op Culina, dat vervolgens door Twente zou zijn afgewezen. Onzin, stelt Plageman. "Er is alleen voor 31 augustus contact geweest met PSV over Culina. Er waren destijds dus inderdaad contacten. Maar daarna helemaal niet meer. Alles wat nu gezegd en geschreven wordt is volledig uit de lucht gegrepen, het klopt niet", aldus Plageman.

Ook het nieuws dat Twente Simon Cziommer zou willen halen als opvolger van Culina, verwijst Plageman naar het rijk der fabelen. "Dat kan toch helemaal niet? Als we hem uit Gelsenkirchen halen is dat een internationale transfer en die markt is dicht. Ik snap dus niet waar deze geruchten vandaan komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen