Culina lyrisch over Hiddink

Ger
1 oktober 2005, 23:02

Voor Jason Culina is de aanwezigheid van trainer Guus Hiddink van groot belang geweest om voor PSV te kiezen. De Australische middenvelder verruilde vrijdag FC Twente voor de landskampioen. "Er waren meerdere clubs geïnteresseerd, maar het feit dat Guus Hiddink trainer is van PSV heeft wel de doorslag gegeven", aldus Culina. 

De middenvelder werkte al onder Hiddink bij het Australisch team. "Daar heb ik gemerkt dat hij een erg goede trainer is", zegt Culina op de website van FC Twente. "Eén van de beste in de wereld. Dat heeft Hiddink in het verleden wel bewezen als trainer van grote clubs. Het zou dan ook een fantastische afsluiter van het seizoen zijn, als we met Australië het WK in Duitsland halen. Dat is mijn doel."

De transfer naar PSV ziet Culina als een bekroning voor zijn sterke spel in het voorbije seizoen. "Toen ik bij Twente kwam heb ik altijd voor ogen gehad om het hoogste te bereiken in het voetbal. Ik ben ambitieus ingesteld. PSV is weer een stap hoger en het gaf mij een goed gevoel toen de transfer vrijdag definitief rond was. Vorige maand ketste de transfer af en daar was ik best teleurgesteld over, maar ik heb altijd de instelling gehad om niet te verzwakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen