Meerdink scoort bij rentree

4 oktober 2005, 10:56

Martijn Meerdink heeft zijn rentree op de Nederlandse velden opgefleurd met een doelpunt. De aanvaller speelde een helft mee met Jong AZ in het duel met Jong NEC en was na afloop enthousiast over zijn optreden. "Het is gewoon goed!", zegt de stralende Meerdink.

Meerdink stond lange tijd buitenspel nadat hij op een trainingskamp met het Nederlands elftal een zware knieblessure opgelopen had. Inmiddels is de 29-jarige aanvaller weer helemaal fit. "De knie voelt goed en ik heb er ook niet echt aan gedacht tijdens de wedstrijd, ik kon gewoon zonder angst duels aangaan. We bouwen het rustig op en er is ook geen haast bij. Belangrijk is dat ik nu ook geen reactie heb", zegt Meerdink op de website van AZ.

Na afloop van de wedstrijd tegen Jong NEC kon Meerdink zijn geluk niet op. "Het meest speciale was denk ik wel dat ik weer een echt tenue mocht dragen. Dat rode shirt, het broekje en de kousen… Heerlijk gewoon. Dat deed me meer dan het echt spelen van een wedstrijd, hoewel dat uiteraard ook speciaal was." 

Dat Meerdink ook nog scoorde, maakte zijn rentree natuurlijk helemaal geslaagd. De bal stuiterde een beetje en nadat ik twee man had uitgespeeld dacht ik dat het goed was om te schieten en toen vloog de bal keurig in de bovenhoek. Hij zat er wel aardig in dacht ik, haha", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen