Roberto Carlos hoopt op 4-0 tegen Lyon

23 november 2005, 13:51

Na de 3-0 nederlaag tegen Olympique Lyon eerder dit seizoen, aast Real Madrid vanavond op eerherstel. Beide ploegen zijn al gekwalificeerd voor de tweede ronde van het kampioenenbal, maar volgens verdediger Roberto Carlos staan er nog grote belangen op het spel. "We willen de groep winnen en daarvoor moeten we met 4-0 winnen", zegt de linksback strijdlustig.

Op de eerste speeldag van de Champions League kreeg Real in Frankrijk met 3-0 klop van het ontketende Lyon. "Lyon heeft ons destijds overtuigend verslagen. Wij waren in die periode niet goed in vorm en speelden een slechte wedstrijd. We schaamden ons allemaal ontzettend toen we Frankrijk verlieten", weet Roberto Carlos zich nog te herinneren. 

Vanavond is de Braziliaan gebrand op revanche. "Het is, met het oog op de volgende ronde, heel belangrijk om als groepswinnaar te eindigen. Dat zal niet gemakkelijk worden, want door het resultaat in Frankrijk moeten we met vier doelpunten verschil winnen. Tegen een team als Lyon zal dat een moeilijke opgave worden, maar het is niet onmogelijk. We gaan er voor, we willen onze fans een mooie wedstrijd voorschotelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen