Rentree Raúl geeft Real Madrid hoop

20 februari 2006, 11:44

Precies op tijd voor de belangrijke Champions League-duels met Arsenal is Real-vedette Raúl Gonzalez weer hersteld van de knieblessure die hem de laatste maanden aan de kant hield. De aanvaller liep op 19 november, in het duel met Barcelona, een knieblessure op en kwam sindsdien niet meer in actie. Afgelopen weekend maakte hij zijn rentree en hij werd hierbij ondersteund door middel van een staande ovatie van het Spaanse publiek.

"Het voelde alsof ik mijn debuut maakte", blikt Raúl op de website van de UEFA terug op zijn rentree. "Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rentree gemaakt heb, maar nu moet ik blijven werken om terug in vorm te komen. Ik moet langzaam maar zeker wedstrijdritme opdoen. Ik ben er nog niet, maar na drie maanden in de lappenmand voel ik me eindelijk weer een voetballer", lacht de Spaanse aanvaller.

Raúl zal deze week tegen Arsenal vermoedelijk nog niet in de basisopstelling van Real staan, maar hij is er klaar voor om zijn ploeg indien mogelijk te helpen. "Iedereen moet zich volledig focussen op de wedstrijden tegen Arsenal. Ik zal de ploeg zo veel mogelijk proberen te helpen, als de trainer me nodig heeft zal ik er staan."

Drie maanden geleden werd nog gevreesd dat Raúl wellicht niet op tijd fit zou zijn voor het WK, maar die vrees blijkt ongegrond. De aanvaller heeft nog enkele maanden om in vorm te komen voor de mondiale titelstrijd. De rentree van Raúl is dan ook een meevaller voor de Spaanse nationale ploeg, die eerder middenvelder Xavi al geblesseerd zag afhaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen