Bosz: "Kritiek Van Hanegem is gemeen"

10 april 2007, 13:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Peter Bosz is niet van plan om op te stappen bij Feyenoord, nu hij door het Legioen bestempeld is als de nieuwe zondebok binnen de club. De voormalig middenvelder reageert in De Volkskrant strijdlustig om alle commotie rondom zijn persoon. "Ik laat me niet wegjagen door een paar spandoeken."

Bosz stapte deze zomer over van Heracles Almelo naar Feyenoord, maar heeft zich voorlopig nog niet populair gemaakt in Rotterdam-Zuid. Vorige week gooide Willem van Hanegem de knuppel in het hoenderhoek, door in zijn column in het AD te verklaren dat hij niet terug zal keren naar Feyenoord, zolang Bosz daar werkt.

Peter Bosz

Peter Bosz

De kritiek van Van Hanegem is volgens Bosz voor een groot deel onterecht. De Kromme beweerde onder meer dat Bosz er voor zorgde dat hij in de jaren '90 ontslagen werd als trainer van Feyenoord. "Tsja, ik ken Van Hanegem al langer dan vandaag. Je kunt het karaktermoord noemen. Maar denk je dat één speler zoveel macht had om de trainer eruit te werken? Met Van den Herik als voorzitter? Van Hanegem zou beter moeten weten", zegt Bosz.

spandoek Fraser

spandoek Fraser

"Mensen roepen maar wat", besluit de geplaagde directeur van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen