Cristiano Ronaldo vijf jaar langer op Old Trafford

13 april 2007, 12:23   Bijgewerkt: 13 april 2007, 12:36

Cristiano Ronaldo heeft zijn contract bij Manchester United met vijf jaar verlengd. Dat maakte de Britse club vrijdag bekend. Met de nieuwe verbintenis komt er een einde aan de speculaties over de toekomst van de aanvaller (22). Al weken gonsde het gerucht dat Ronaldo aan het einde van dit seizoen zou vertrekken naar Real Madrid.

Manager Alex Ferguson noemde het 'fantastisch' nieuws: "Het bewijst dat Cristiano hier gelukkig is en bij de juiste club zit". Ronaldo toonde zich niet minder verheugd: "Ik ben verrukt. Ik wil met deze club prijzen winnen en hopelijk gebeurt dat al dit seizoen."

Cristiano Ronaldo kwam medio 2003 naar Manchester United, dat hem destijds voor iets minder dan achttien miljoen euro overnam van Sporting Lissabon. De Portugees tekende toen een vijfjarig contract, dat hem twee jaar later met twee jaar verlengde. 

De afgelopen seizoenen presteerde de aanvaller al goed, maar dit seizoen brak hij definitief door. Hij wordt gezien als de drijvende kracht achter het sterk presterende Manchester United, dat nog in de race is om zowel de Engelse landstitel als de Champions League binnen te slepen. Hij wordt ook gezien als de belangrijkste kandidaat om verkozen te worden tot beste speler van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen