Ferguson heeft vertrouwen in blunderende Van der Sar

10 april 2007, 09:58

Manchester United-manager Alex Ferguson heeft er vertrouwen in dat zijn doelman Edwin van der Sar zich herpakt na zijn recente blunders. Van der Sar maakte in het Champions League-duel met AS Roma een fout nadat de Montenegrijn Vucinic op het doel schoot. Ook blunderde de ervaren doelman het afgelopen weekend in de Premier League-wedstrijd tegen Portsmouth. Ferguson weet echter dat de Nederlander zich zal herpakken.

"Edwin heeft de ervaring om te weten hoe met dit soort dingen om te moeten gaan", aldus de Schot. "Je hebt niet voor niets 120 interlands achter je naam staan. Dan kan je echt wel met deze situaties moet omgaan. Hij zal zich herpakken", aldus de 65-jarige coach, wiens team tegen Roma een 2-1 achterstand moet wegwerken.

Ferguson heeft er alle vertrouwen in dat zijn ploeg er in zal slagen om deze achterstand om te buigen. "Door de jaren heen zijn hier hele grote ploegen heen gekomen, en de atmosfeer is dan altijd fantastisch. We gaan er van uit dat dat woensdag niet anders zal zijn." Ferguson voegde daar aan toe: "De spelers hebben bewezen dat ze het karakter hebben om deze uitdagingen met twee handen aan te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen