Koenders: "Ik heb nog lang niet alles laten zien"

29 juni 2007, 11:15

Tussen al het transfergeweld uit Rotterdam-Zuid door, heeft ook AZ donderdag een mooie slag geslagen op de transfermarkt. De Alkmaarders nemen Milano Koenders (20) over van het gedegradeerde RKC Waalwijk. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf jaar bij de Alkmaarse club. 

Koenders maakte het afgelopen seizoen bij RKC zijn debuut in de Eredivisie. Hierbij liet hij een prima indruk achter, maar Koenders ziet nog veel ruimte tot verbetering. "Ik heb redelijk goed gespeeld bij RKC, maar ik heb nog lang niet alles laten zien wat ik in me heb. Het is fantastisch dat AZ me al na één seizoen wil hebben, hier kan ik me perfect doorontwikkelen", zegt hij op de website van AZ.

"Ik zie AZ als een topclub in Nederland", vervolgt hij. "Hier heb ik goede spelers om me heen, een geweldige trainer en een mooi stadion. Van meneer Van Gaal kan ik veel leren. In de tijd dat ik in de A1 van Ajax speelde, was hij daar technisch directeur. Ik heb er zin in en ben bij de start van de voorbereiding (5 juli) vlijmscherp."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen