'Stakende Benni blijft weg bij training Blackburn'

3 juli 2007, 14:41   Bijgewerkt: 3 juli 2007, 15:14

Benni McCarthy ligt weer eens dwars. De Zuid-Afrikaan, die vorig jaar eindelijk zijn gedroomde transfer naar de Premier League kreeg, wil na één seizoen alweer weg bij Blackburn Rovers. De spits lijkt zich te goed te voelen voor de club en aast op een transfer naar een ploeg die volgend seizoen uitkomt in de Champions League.

McCarthy wil zó graag weg, dat hij dinsdag niet kwam opdagen tijdens de training van de Rovers, zo meldt BBC Five Live. Naar verluidt heeft de Zuid-Afrikaan zijn zinnen gezet op een overstap naar Chelsea, waar hij herenigd zou worden met Jose Mourinho. Onder Mourinho won McCarthy in 2004 met FC Porto de Champions League, wat zijn definitieve internationale doorbraak betekende.

In zowel 2004 als 2005 aasde McCarthy vervolgens al op een vertrek uit Porto, maar de Portugese club hield hem aan zijn contract. Na lang zeuren besloot Porto in de zomer van 2006 eieren voor haar geld te kiezen, en werd de spits verkocht aan Blackburn. In Engeland presteerde Benni, die in het verleden ook uitkwam voor Ajax en het Spaanse Celta de Vigo, direct goed. Met achttien goals eindigde hij als tweede op de topscorerslijst, achter Didier Drogba.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen