Drogba wil naar Real, Barça, Milan of Inter

19 oktober 2007, 09:47   Bijgewerkt: 19 oktober 2007, 09:58

Didier Drogba heeft het nooit echt naar zijn zin gehad bij Chelsea. Dat vertelt de Ivoriaanse aanvaller in het vandaag gepubliceerde interview met France Football, waarvan eerder al een deel uitlekte. "Vanaf de eerste dag dat ik hier binnenkwam, wilde ik vertrekken. Ik heb altijd een vreemde relatie met de club gehad."

Drogba kwam in de zomer van 2004 naar Chelsea, dat hem destijds wegplukte bij het Franse Olympique Marseille. Tegen zijn wil in, vertelt Drogba nu. "Het was nooit mijn keuze om naar Chelsea te gaan", stelt de spits. "Sinds ik hier speel heb ik mijn uiterste best gedaan voor de club, maar nu is de tijd gekomen om aan mezelf te denken. Ik wil vertrekken. Niets kan me meer op andere gedachten brengen. Er is iets kapot gegaan tussen mij en de club dat niet meer te lijmen valt. Ik heb ook gehoord dat spelers als Kaka en Ronaldinho mogelijk naar Chelsea komen, maar dat maakt me niet uit. Zelfs als die spelers zouden komen, wil ik vertrekken."

"Ik heb behoefte aan een nieuwe omgeving", vervolgt de 29-jarige spits. "Ik wil spelen bij een club waarvoor ik door het vuur wil gaan, een droomclub die me vlinders in mijn buik bezorgt. Voor mij zijn er slechts vier clubs die dergelijke gevoelens in me oproepen: FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan en Internazionale."

De clubleiding van Chelsea heeft inmiddels gereageerd op de uitlatingen van Drogba. De Londenaren lijken niet bepaald onder de indruk van de wens van de spits om te vertrekken. "Didier is een topprofessional en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn contract zal respecteren. Hij heeft net een vierjarig contract bij ons getekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen