Kerzhakov: "Geld maakt Engelse spelers lui"

Ger
15 november 2007, 11:44   Bijgewerkt: 15 november 2007, 12:20

De Russische international Alexander Kerzhakov weet waarom Engeland kwalificatie voor het EK van 2008 vermoedelijk gaat mislopen. Volgens de aanvaller van Sevilla zijn de Engelse spelers lui geworden vanwege de hoge salarissen.

Kerzhakov stelt dat de Russische ploeg harder werkt en zodoende meer recht heeft op een plek op het mondiale eindtoernooi. De equipe van bondscoach Guus Hiddink heeft, met nog twee duels te gaan, EK-kwalificatie volledig in eigen hand. Engeland kan slechts hopen op een misstap van Rusland.

"Engeland heeft een ploeg met grote sterren die verschrikkelijk veel geld verdienen", zegt Kerzhakov. "Rusland heeft een hechte selectie die het met veel lagere bedragen moet stellen. Om die reden hebben we meer harde werkers in het veld. De afgelopen wedstrijden is gebleken dat de supersterren niet altijd winnen."

"Natuurlijk is het raar om een EK af te werken zonder spelers als Steven Gerrard, Michael Owen en Wayne Rooney. Maar Engeland heeft het niet op het veld laten zien. Wij verdienen om de eindronde te spelen omdat we slechts één keer hebben verloren. Dat geeft onze stabiliteit aan", besluit de Rus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen