Koster: "Feyenoord mag ons niet in slaap sussen"

9 november 2007, 14:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wakker blijven. Dat is het credo voor Ajax, komende zondag in de Rotterdamse Kuip. "We moeten voorkomen dat Feyenoord ons in slaap sust, waarna hun mensen voorin toeslaan", zegt coach Adrie Koster op de website van zijn club.

Koster is er van overtuigd dat Ajax kansrijk is in de Kuip, ondanks het feit dat Feyenoord dit seizoen op eigen veld in competitieverband nog geen enkel tegendoelpunt kreeg. "Feyenoord is een heel degelijke ploeg, een goed collectief. Maar mogelijkheden krijgen wij altijd. Kansloos zijn we nooit, ook niet bij Feyenoord."

De kans is groot dat Koster tegen Ajax opnieuw een basisplaats in zal ruimen voor de jonge Siem de Jong. "Als je de jeugd een kans geeft, is dat deels ook uit nood geboren. Door blessures word je enerzijds ook gedwongen om voor de jeugd te kiezen. Vorig seizoen speelden er ook veel jeugdspelers in het eerste, heb ik begrepen. Het is wel een voordeel dat ik als trainer van Jong Ajax drie maanden met de jeugd heb gewerkt. Ik weet precies hoe de jongens in elkaar zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen