Slory betwijfelt of hij kan spelen tegen Ajax

6 november 2007, 00:00

Andwele Slory stond maandag eindelijk weer eens in het veld. De aanvaller deed één helft mee in een competitieduel van Jong Feyenoord. Maar hoewel dit optreden probleemloos verliep, is het nog hoogst onzeker of hij zondag mee kan doen in de kraker tegen Ajax. "Ik weet niet of dat verstandig is", zegt hij in het AD.

Slory had maandagavond tegen Jong Excelsior geen last van fysieke ongemakken, maar hij maakte nog een onwennige indruk. In de 45 minuten dat hij speelde, bleef hij onzichtbaar. "Maar ik was ook niet van plan om hier de show te stelen", vertelt Slory. "Ik vond het vooral mooi dat ik voor het eerst in tweeënhalve maand weer een wedstrijd kon spelen. De kop is eraf. Ik kan weer vooruit kijken."

Slory raakte bijna drie maanden geleden, in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht, geblesseerd. De aanvaller brak een middenvoetsbeentje. Na een lange herstelperiode keerde hij vorige week terug op het trainingsveld. Met zijn optreden tegen Jong Excelsior heeft hij een nieuwe stap gezet in zijn herstelproces, denkt Slory. "Hier ben ik écht getest. In een wedstrijd is alles aanwezig. Het is duidelijk dat ik nog niet honderd procent ben, maar dat is ook logisch. Daar werk ik hard aan."

Fysiek ging alles prima. Sterker nogm Slory had best langer dan één helft willen spelen. "Stiekem had ik nog wel verder willen gaan. Lichamelijk had ik dat wel aangekund, maar van de trainer mocht ik maar een halve wedstrijd spelen."

Toch acht Slory de kans klein dat hij zondag, tegen Ajax, weer zijn opwachting kan maken in de hoofdmacht van Feyenoord. "Ik weet niet of dat verstandig is. Ajax is weer een heel ander verhaal. Dat kun je niet met deze wedstrijd vergelijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen